Campingen vid havet och nära staden

Välkommen att bo direkt vid strandkanten med Borgholms centrum på promenadavstånd.

Kapelludden Camping & Stugor har ett unikt läge vid vattnet i Borgholm.

Strand, bad, shopping och nöjen – här är det nära till allt.

 

Det är bara 300 meter från vår reception till Borgholms torg som ligger mitt i stan. Staden har många trevliga restauranger och flera välsorterade klädbutiker och inredningsbutiker.

När du vill bada kan du välja mellan vår lilla strand med badbrygga eller vårt trevliga poolområde med två uppvärmda pooler. Det är fri entré till poolområdet. Där ligger också vår Poolbar som serverar kalla/varma drycker och kall/varm mat.

Bastu finns i ett av våra servicehus men också vid strandkanten.
Du kan basta och sedan gå direkt ut på bryggan för ett dopp i Köpingebukten. I anslutning till bastun finns ett trädäck där du kan koppla av i våra sköna loungemöbler.

Kapelluddens 550 campingtomter ger dig stor valfrihet. 430 tomter har uttag för el och ett antal har dessutom vatten och avlopp. Vi har 40 nya husbilsplatser med en egen konstgräsmatta. På campingområdet finns bekväma servicehus, kök, minilivs mm.

Det finns också 22 stugor och 3 lägenheter på campingområdet. Flera av stugorna har havsutsikt. Samtliga har dusch, wc och tv. Både stugorna och lägenheterna har möblerade uteplatser under tak.
När du bor i stugorna har du tillgång till servicehuset med tvättmaskiner och torktumlare.
Lakan och handdukar finns att hyra. Detta beställer du när du bokar.

För barnen finns bl a lekplats och simskola.

På området finns hinderbana, utegym, boulebana mm.