Kapelluddens Aktiviteter

Hela sommaren finns alltid något att hitta på

På Kapelludden Camping  kan man få den semester man vill.

Strandhäng, promenader och cykelturer i den vackra naturen finns alltid.
Vill man göra något annat det finns många alternativ.

Sommaraktiviteter 2019 (pdf)

Pool utomhus

Under högsäsong finns här två utomhuspooler, varav en grund för våra minsta besökare. Vill du ha möjlighet att bada både inomhus och utomhus så betalar du entré i badhuset.
Vill du endast besöka våra utomhuspooler är dessa gratis.
Mellan pooldoppen solar du bekvämt i de sköna solstolarna som du kan låna utan kostnad.

Badhus & Gym

Vår granne Badhuset i Borgholm har aktiviteter för alla i familjen. 25-metersbassäng, vattenrutschbana, bastu och bubbelpool med havsutsikt. I gymmet hittar du: crosstrainer, motionscyklar, löpband, roddmaskiner, styrketräningsmaskiner och fria vikter.

Lekplats för barnen

Lekplatsen ligger nära badstranden och har vanliga gungor, småbarnsgungor, örnbo, svänggunga, rutschkana, linbana m m. Här kan barnen har roligt i många timmar.

Utegym & hinderbana

Hinderbana med tillhörande utomhusgym ligger vid området Solsidan. Här kan du träna på hinderbanan både med styrke- och konditionsövningar. På utomhusgymmet går det bra att träna alla muskler. Hinderbanan och utomhusgymmet är gratis.

Hyr cykel

Vi har både vanliga 3-växlade Pilencyklar och Crecsent elcyklar som du kan hyra. Det finns också diverse tillbehör som cykelväskor, cykelvagnar och hjälmar. Boka gärna cyklarna när du bokar campingtomt eller stuga om du vill vara säker på att få en cykel.

Bastu

Vid området Udden hittar du ett litet gulligt grönt hus. I huset finns det en bastu, dusch och omklädningsrum. Utanför huset finns det ett trädäck med härliga loungemöbler där du kan koppla av och njuta av solen. Vill du bada finns det en liten brygga så att du lätt tar dig ner i vattnet.

Strand & bad

Vi har en liten sandstrand på campingen. Den ligger vid lekplatsen och området Ängen. Mellan sandstranden och bryggan finns en stor gräsmatta där du kan ligga och sola eller aktivera dig med strandlekar.

Beachvolleyboll

Nära vår brygga vid stranden hittar du vår bana för beachvolleyboll.